WORKSHOP WORTELSCHIETEN

image001

WORKSHOP WORTELSCHIETEN

Tijdens deze workshop leren we eenvoudige, maar effectieve vormen van massage, die je zowel zelf kan toepassen als voor de ander.
Ook geven we oefeningen; marma’s (drukpunten) ter bestrijding maar vooral ter voorkoming van rug, nek en schouderklachten;  Ademhaling en Qi Gong (vrij vertaald werken met energie) om balans van geest en lichaam te herstellen en te bevorderen; een aantal loopmeditaties, om beter te kunnen aarden.

Alles voor meer ruimte in je hoofd en energie in je lichaam.
Investering: € 67,- incl. koffie, thee, lunch + gratis boekje.

Opgeven kan je via info@dokicenter.nl
Je bent ingeschreven na overmaking van het bedrag op bankrekening NL48 RABO 0360 5778 73, t.n.v. Eszet, o.v.v. workshop wortelschieten.

Voor meer informatie bezoek de website www.dokicenter.nl of bel Sjoerd op nummer: 06-5174 4313

sjoerd-foto2Sjoerd Zoethout, te water gelaten op 20 oktober 1961 te Den Helder. “Vanaf dag een bezig met grenzen te ontdekken en te verleggen en van alles en nog wat gedaan in m’n leven. In de loop der jaren heb ik mij verdiept in alles wat met het menselijk lichaam te maken heeft op basis van een holistische visie. Al het goede van eeuwenoude stromingen uit het Oosten is toegespitst op het westen en geïntegreerd in onze DoKi filosofie. Zo ben ik Reiki Master, gediplomeerd sport-en stoel masseur, Tai Chi leraar en heb verschillende cursussen, workshops en opleidingen gevolgd. Zoals EMDR, Quantum Touch, 5 elementen opleiding, IAS Vitaal, Tao training, MBTI, trainingen gevolgd bij Wim Hof (The Iceman) en Martial Arts disciplines zoals Jiu Jitsu, Krav Maga en Kyusho.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *