23 december 2016

LAND VAN ES VERHUUR

Land van Es is beschikbaar voor verhuur voor evenementen; festivals; workshops; bedrijfspresentaties; tentoonstellingen; concerten

Land van Es is een unieke locatie in de Hoeksche Waard. Een prachtige monumentale woonboerderij met gerenoveerd achterhuis, binnenplaats, bijgebouwen gelegen op 2.25.45 ha. Landelijk gelegen, tussen twee natuurgebieden, op loopafstand van het Hollandsch Diep en op rijafstand van Rotterdam en Dordrecht (resp. 30 en 20 minuten). Land van Es is geschikt voor diverse activiteiten voor zowel buiten als binnen. De buitenactiviteiten kunnen op verschillende plekken op het landgoed plaatsvinden. Zo is er de binnenplaats tussen de bebouwing. De buitenarena, een plek afgeschermd van de bebouwing met een intieme vuurplaats.

Alle faciliteiten zijn te combineren voor het organiseren van bijvoorbeeld muziek en/of theater festivals, huiskamerconcerten, tentoonstellingen, kunstexposities of popup-activiteiten. Bedrijfs evenementen, congressen, lezingen, workshops/seminars. Tevens behoren thema markten tot de mogelijkheden.

Daarnaast leent Land van Es zich het hele jaar door voor sfeervolle familie rituelen, zoals bruiloften, jubilea of herdenkingen.

Dwarsdeel Terra

Binnenactiviteiten kunnen georganiseerd worden in de dwarsdeel die is omgebouwd tot centrale (plenaire) ruimte met op de vide met twee aparte kamers.

Vuurplaats

Er is kampeergelegenheid met mogelijkheden voor diverse sportactiviteiten. De boomgaard met uitzicht over de polder is ook geschikt voor diverse doeleinden en kan naar wens voor buitenactiviteiten ingericht worden.

Buitentheater De Arena

Intiem gelegen tussen een aardewal is deze magische plek geschikt voor diverse activiteiten. Van openluchttheater en concerten tot trainingen en buitenyoga. Naast de Arena is er een intieme vuurplaats waar bijvoorbeeld spannende verhalen gedeeld kunnen worden.

Kamperen

Op Land van Es is het mogelijk om te kamperen. De boomgaard met uitzicht over de polder is geschikt voor diverse doeleinden en kan naar wens voor sport- en buitenactiviteiten ingericht worden.

 

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien