15 december 2016

Vedic Art

27 Januari 2017 Vedic Art, met EB-Ateliers

Vedic Art schilderij

Vedic Art is ontwikkeld door de Zweedse kunstenaar Curt Källman. Het is gebaseerd op de zeer oude Vedische filosofie dat alle kennis die we nodig hebben om te creëren al in ons aanwezig is. Zoals elk zaadje weet dat het een bloem zal worden, zo weet jij op een diep niveau ook wat je wilt creëren, wat er in jou leeft en wat zich wil ontwikkelen.

Je gaat vrij en vanuit jezelf schilderen, spelend en onderzoekend. Het genieten van het doen staat centraal. Het proces is belangrijker dan het resultaat. Ondertussen maak je een innerlijke reis door jouw schilderij. Je komt daardoor dichter bij jezelf, bij je intuïtie en je vergroot je spiritueel bewustzijn. Het helpt je om keuzes te maken vanuit je hart, zowel in je creaties als in je dagelijks leven.

Er wordt gewerkt met 17 principes die gekoppeld zijn aan het creatieve proces van het schilderen en van het leven.

In de basiscursus maak je door middel van inspirerende teken- en schilderopdrachten kennis met deze principes. Na de basiscursus kun je meedoen met de vervolgcursus.

De Basiscursus Vedic Art; op 5 vrijdagmiddagen: 27 januari, 3 en 17 februari, 10 en 31 maart 2017

land_van_es-herfst

Materiaal: Zie rubriek praktische informatie op de site EB Ateliers voor overzicht van materialen.

Het atelier is open van 12.00 uur tot 17.00 uur en jij begint en eindigt op jouw tijdstip. Om 14.00 uur is er tijd voor de verdiepingsuitleg.

Er is ruimte voor individuele begeleiding en je ontwikkelt jouw eigen stijl en jouw eigen manier om jouw innerlijke beelden te vertalen en de vrije loop te laten.

‘Vedic Art’ en ‘Vedic Living’ komen steeds meer samen. Je gaat merken dat het creatieve proces ook invloed heeft op de manier waarop je in het leven staat en keuzes maakt.

Kosten: €204,- per deelnemer + 21% BTW = €247
Eventueel kun je in overleg en bij voldoende plek, de eerste bijeenkomst als introductiebijeenkomst meemaken en daarna besluiten of je doorgaat met de rest van de cursus. Tarief introductiebijeenkomst is €45,- incl BTW

Inschrijven: Neem eerst contact op met Eleonore.
Daarna maak je je inschrijving definitief door een voorschot van €45 over te schrijven op rekening: NL06 ABNA 0495 1467 49
van: Eb Ateliers, Eleonore Broekhuijsen, Strijen.
Onder vermelding van je naam, de cursus die je wilt volgen en de cursusdata.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien